Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ruteservice på din Audi

Enten du trenger en ny frontrute på din Audi eller en reparasjon på en steinsprutskade, fikser et av våre mange merkeverksteder dette for deg.

Dagens biler er konstruert slik at bilrutene er en viktig del av bæringen i karosseriet. Det er derfor viktig at ruteskift skjer i henhold til fabrikkens standard. Våre verksted benytter utelukkende orginal rute og fabrikkgodkjent rutelim. Har du kasko eller delkasko betaler du normalt bare egenandel ved skifte av frontrute og ingenting ved reparasjon. Papirarbeidet mot forsikringselskapet tar vi oss av.

Kort og godt: Bestill time i dag så ordner vi resten!

 

Ruteservice etter steinsprutskade

 

Å fikse en steinsprutskade i en frontrute gjøres raskt og enkelt på et autorisert Audi-verksted. Dyktige fagpersoner på våre verksted fikser små glasskader på 1-2-3. Du vil nesten ikke se noe til skaden når jobben er gjort, og bilen blir like sikker og stabil som før.

Det er mange gode grunner til å reparere glasskader raskt. Ruteservicen sørger for stabilitet i bilglasset, noe som er svært viktig da frontruten er en bærende del av bilens karosseri. Frontruten må dessuten være intakt for at kollisjonsputene skal fungere riktig når de blåser seg opp, og kjører du lenge med en steinsprutskade, risikerer du at den får sprekker eller går i stykker mens du kjører.