Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Smart Repair
- reparasjon av småskader på bilen

Over tid kan bilen din få noen tegn på slitasje både på interiøret og eksteriøret. Det kan være alt fra små skraper og riper til mindre bulker. Men fortvil ikke. Heldigvis finnes det raske og rimelige løsninger for å reparere småskader på bilen.

 

Smart Repair er et begrep brukt til å beskrive reparasjoner som er fokusert på de mindre bilskadene, og reparasjonsarbeidet utføres raskt fordi alt kan gjøres direkte på bilen uten at noe må demonteres.

Før denne reparasjonsmetoden kom, ble både store og små skader reparert med de samme metodene og produktene. Dette gjorde at reparasjoner av småskader ble like dyrt og tidkrevende som større skader. Slik er det ikke lenger. Med Smart Repair som en alternativ reparasjonsmetode, er det mulig å reparere småskader og bulker på bilen raskt, enkelt og rimelig.

Alle servicetjenestene er raske, rimelige, miljøvennlige og av premium kvalitet.

 

Smart Repair deles i seks kategorier:

 

  • Spot repair – lakkering av små lakkskader
  • Felgreparasjon
  • Lakkfri bulkoppretting
  • Reparasjon av interiør
  • Lyktrenovering
  • Rutereparasjon

 

Audi Smart Repair er bedre for miljøet

Av miljøhensyn reparer vi deler fremfor å kjøpe nye. Vi bruker også mindre kjemiske materialer, elektrisk varme og ventilasjon.

Nøl ikke med å rette opp småskadene på bilen din.
Bestill time i dag, og i løpet av kort tid får du tilbake en bil som er så god som ny.