Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi har kjørt RS3 Sportback! Full begeistring i rekordfart.

Det står en RS3 Sportback klar til levering hos oss! Din nye sportsbil?

Denne bilen må du oppleve!

Audi Møller Bil Follo har en RS3 Sportback som står og venter på sin nye eier. Bilen er leveringsklar omgående og du er velkommen til å se bilen. I videoen nedenfor kan du se vår egen produserte video av Audi RS3 Sportback. 

Velkommen til befaring/prøvekjøring av denne fantastiske bilen!

Se vår video av Audi RS3 Sportback på Facebook!

 

Kraftpakke

2.5 TFSI er ikke bare en motor, men et løfte. Topphastigheten kan som ekstrautstyr økes til 280 km/t. Den unike lyden av 5-sylinderen med tenningsrekkefølge 1-2-4-5-3 forsterker kjøreopplevelsen ytterligere. Motorlyden skapes ved hjelp av vekselvis tenning av sylindre som er rett ved siden av hverandre, og sylindre som er lenger unna hverandre. Den lynraske 7-trinns S tronic-direktekoblingsgirkassen overfører kreftene til den permanente quattro-firehjulsdriften. Med 400 hk leverer motoren 33 hk mer enn forgjengeren, og den er 26 kg lettere, blant annet på grunn av veivhuset i aluminium. Audi RS 3 Sportback akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Det maksimale dreiemomentet på 480 Nm står til disposisjon mellom 1700 og 5850 o/min og sørger for enestående trekkraft i et stort turtallsområde.

 

 

Vi hjelper deg gjerne dersom du har noen spørsmål ang. RS3 Sportback. Ta kontakt med oss på [email protected].