Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 30.april 2019

Audi Møller Bil Follo går inn som samarbeidspartner, og vil tilby gratis transport i  Audi e-tron til Drøbakfestivalen 2019!

- I et lokalmiljø som Drøbak og omegn er det viktig vi står samlet og stiller opp på arrangementer i nærområde, og Drøbakfestivalen er et flott arrangement med mange bra artister som alle må oppleve. I tillegg er Drøbak et flott område, og veldig mange av våre Audikunder tilhører Drøbak. Vi er også ekstremt stolte over vår første elektriske bil, Audi e-tron. Den vil bli synlig på festivalområde, og vi vil tilby gratis transport til festivalen, sier salgs- og markedssjef i Audi, Christer Wiig Sørensen.

Festivalsjef Hans Petter Haaland er svært fornøyd med det nye samarbeidet:

- Det er svært gledelig at et så stort og anerkjent selskap som Audi ønsker å knytte seg til festivalen vår. Ideen deres om å kjøre festivalpublikummet vårt til festivalen synes vi er helt genial, og et godt eksempel på måter vi i fellesskap kan gjøre festivalopplevelsen enda bedre for våre gjester. Drøbakfestivalen er miljøbevisst, så det å kunne tilby et miljøvennlig transportalternativ synes vi er ekstra stas. Mer informasjon om tilbudet kommer nærmere festivalen, så det er bare å følge med i våre kanaler om du vil ankomme festivalen i en Audi e-tron! Avslutter Haaland.

Vi i Audi Møller Bil Follo gleder oss til å bringe festivalpublikummet fra og til Drøbak 14. - 15. juni!

Les mer om festivalen på www.drobakfestivalen.no