Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Møller Bil Follo fortsetter det gode samarbeidet med Drøbakfestivalen.
Igjen vil vi tilby gratis transport i våre Audi-modeller til Drøbakfestivalen 2022!

I 2019 inngikk Møller Bil Follo - Audi et samarbeide med Drøbakfestivalen. Etter en lang periode med Corona, er det endelig tid for å åpne for Drøbakfestivalen 2022. Vi er selvsagt med i år også!

Drøbakfestivalen.jpg

- I et lokalmiljø som Drøbak og omegn er det viktig vi står samlet og stiller opp på arrangementer i nærområde, og Drøbakfestivalen er et flott arrangement med mange bra artister som alle må oppleve. I tillegg er Drøbak et flott område, og veldig mange av våre Audikunder tilhører Drøbak. Vi er også ekstremt stolte over våre Audi-modeller og flere vil bli synlig på festivalområde i tillegg til at vi vil tilby gratis transport til festivalen, denne gangen med bl.a. sportsbilen Audi e-tron GT, Audi Q4 Sportback og Audi e-tron sier markedssjef hos Audi Møller Bil Follo, Christer Wiig Sørensen.

drøbakfestivalen-møllerbilfollo1.JPG-I 2019 stilte vi mannsterke med Audi e-tron for å kjøre glade festivaldeltakere til Drøbakfestivalen. Stor suksess som vi gleder oss til å gjenta.

Festivalsjef Hans Petter Haaland er svært fornøyd med samarbeidet:

- Det er svært gledelig at et så stort og anerkjent selskap som Audi Møller Bil Follo ønsker å knytte seg til festivalen vår. Ideen deres om å kjøre festivalpublikummet vårt til festivalen synes vi er helt genialt, og et godt eksempel på måter vi i fellesskap kan gjøre festivalopplevelsen enda bedre for våre gjester. Drøbakfestivalen er miljøbevisst, så det å kunne tilby et miljøvennlig transportalternativ synes vi er ekstra stas. Mer informasjon om tilbudet kommer nærmere festivalen, så det er bare å følge med i våre kanaler om du vil ankomme festivalen i en Audi! Avslutter Haaland.

Vi i Audi Møller Bil Follo gleder oss til å bringe festivalpublikummet fra og til Drøbak 17. - 18. juni!

Les mer om festivalen på www.drobakfestivalen.no

 

drøbakfestivalen-møllerbilfollo2.JPG