Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 22.mars 2022

Vi er opptatt av å hele tiden være i utvikling, og øke kunnskap rundt våre produkter. Nylig gjennomførte vi Audi quattro kurs på Tisleifjorden.

Etter en god frokost og teoretisk innføring er alle samlet på isen og får utdelt biler. Hvor fort kan man kjøre på glatt føre før det glipper? Teori og praksis er definitivt ikke alltid det samme, så det lønner seg å fokusere og holde tunga rett i munn.
quattro-2022-3.JPGNydelige forhold på Tisleifjorden

Det er ikke mange kilometer i timen som skiller fra å suverent lykkes, til fullstendig fiasko. Marginene er uhyre små. Og dette får vi erfare etter flere runder på isen hvor det tidvis forsvant noen kjegler og man traff en snøfonn så snø spruten sto. Her skal gass, brems og unna manøver sirlig samkjøres. Ikke alltid det går som planlagt når kun noen få kilometer i timen utgjør den store forskjellen. Men dette er morsomt!

quattro-2022-5.JPG

Ila av disse to kursdagene, har vi fått kjøre Audi RS5, Audi RS3 med torque splitter, Audi Q4, Audi e-tron og Audi RS GT. Vi har lært mye kjøreteknikk og hvordan bilene beveger seg på snø og is. Spennende mulighet, både gøy og lærerikt. Vi tar med oss viktig kunnskap som er gull verdt i vår kommunikasjon med kunde.

quattro-2022-2.JPGNoen trenger å trene på unnamanøver :D