Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi-Follo-nov2022.jpeg

Møller Bil Follo er en av Norges nyeste forhandler av Audi, med et fantastisk bilanlegg med store glassflater.
Møller Bil Follo, ble drevet i Ski sentrum frem til mars 2016. Da åpnet vi dørene i et helt nytt bygg her i Nygårdskrysset, ca 20 minutter fra Oslo med bil. Lokalene reflekterer Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger.

Møller Bil Follo har salg av både nye og brukte biler fra Audi, og vi har et av Nordens mest moderne verksteder. Alle ansatte du møter hos oss vil tilstrebe å gi deg den aller beste kjøps- og eierskapsopplevelsen av en Audi.

Vår visjon er å gjøre rett første gang, og gi deg som kunde den beste behandling og service. Med over 40 år som forhandler av Audi, har vi opparbeidet oss svært god erfaring og kunnskap om bilmerket.

Fokus på fremtidens biler
Audis visjon er å være «The number one premium brand». Det betyr at Audi skal være best i premiumsegmentet, både på salg, oppfølging og kundeservice. Audi er kjent for biler av ypperste kvalitet, sitt unike quattro-system og at «forspranget ligger i teknikken». Audi ønsker hele tiden å overgå kundenes forventninger ved å ligge i front når det kommer til design og teknologi. Hos oss kan du skreddersy din Audi både etter smak, ønsker og behov. l fremtiden vil Audi fokusere på innovasjon og teknisk videreutvikling, og visjonen er å være ledende på førerløse biler innen 2025.

Velkommen til oss i Follo!
Vi ønsker deg velkommen til oss på Møller Bil Follo. Trenger du veiledning til kjøp av ny Audi, kontakt oss eller bare kom innom! Vi har også Audi-shuttle som kan kjøre hente/kjøre deg dit du ønsker!

Nybil

Service

Administrasjon