Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Follo får du bilen tilpasset deg og dine behov.

Møller Bil Follo er et topp moderne bilanlegg lokalisert i Nordbyveien i Ski, snaue 20 min med bil fra Oslo Sentrum. Hos oss møter du selgere med god kunnskap om våre produkter, og du finner du alltid et spennende utvalg av nye Audi i vårt showroom. Vi har og et stort utvalg demonstrasjonsbiler, så du kan prøvekjøre den bilen du ønsker deg. Audi tilbyr et bredt utvalg modeller i premium-segmentet.

Den første elbilen – Audi e-tron – leveres fra tidlig 2019. Vi har også god erfaring med levering av forskjellige RS-modeller!

Vi har også egen Audi konfigurator hvor du kan gjøre dine bilvalg i fred og ro sammen med en av våre selgere. Hos oss kan du skreddersy din Audi både etter smak, ønsker og behov.

Vi sørger for at du som kunde alltid skal være fornøyd – velkommen til Audi Møller Bil Follo!

Våre tidligere eventer

Vi er alltid opptatt av å skape det lille ekstra for våre kunder. Følg med på våre facebooksider for alt som skjer fremover. Mens dere venter kan dere se på alt vi har gjort tidligere nedenfor